11 Ocak 2015

Kutu Yenileme

Merhaba!
Atmaya kıyamadığım iki kutuyu sevgili Esra Akın'dan öğrendiğim teknikle güzelleştirmeye ve özelleştirmeye çalıştım yine :) Umarım beğenirsiniz ve bazılarınıza ilham kaynağı olur.


Kapağını önce kanaviçe bezi ile kapladım ve peçetenin renkleri bozulmasın diye beyaza boyadım sonra da peçeteyi yapıştırıp su bazlı parlak vernikle vernikledim.

 
 
Bu da aynı yöntemle süslediğim diğer kutu. Bunda sargı bezi kullandım. Kenarlarını parmak yaldızla yaldızladım.
 
 
 "Benden farklı düşünüyor ve inanıyor, o halde ölmeli." zihniyetiyle aynı havayı solumak beni çok tahatsız ediyor. Keşke gidebileceğim başka bir gezegen olsa... Ruh sağlığımı yerinde tutmakta o kadar zorlanıyorum ki... Barış ve hoşgörü içinde keyfim(iz)ce yaşayacağım(ız) günler diliyorum. Tekrar görüşmek üzere...

6 yorum :

  1. ne kadar cici işler bunlar çok güzel olmuşlar geridönüşüm var,çiçekler var zerafet var ne iyi ettiniz de aylamaya başladınız ellerinize sağlık.sevgiler...

    YanıtlaSil
  2. ay ay ay, ne güzel şeyler geliyor böyle:) Kullanılan renkleri çok beğendim, birinde canlandırıyor, diğeri romantizme çağırıyor. Ben zaten yenilemelere bayılıyorum, bir de böylesi olunca hakikaten keyfimce izliyorum:))) Ellerine sağlık ablacım.

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Canım benim çok teşekkür ederim, seni keyiflendirmek beni mutlu etti <3

      Sil
  3. İkisi de bir birinden güzel olmuş Gülay hanımcığım, ikinci kutudaki peçetenin desenini pek severim, siz de ne güzel kullanmışsınız. Sevgiler..

    YanıtlaSil

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...